Altran Espanya, líder en innovació i consultoria d’enginyeria d’alta tecnologia, ha vist incrementant el nombre de treballadors un 19% respecte a desembre de 2011.

A 1 de desembre d’aquest any la companyia compta amb 2.507 persones treballant, en canvi a finals de 2011 comptava amb 2.106, per tant hi ha hagut un augment de 401 professionals més en tant sols dos anys. 

En aquesta estratègia de creixement, Altran Espanya aposta per la atracció i retenció del talent a través d’una oferta laboral especialitzada i de alta qualificació orientada al desenvolupament professional. Així mateix, el perfil dels nous treballadors es en un 95% de tècnics incloent titulacions de grau mig i superior, enginyeria i certificats de qualificació professional de sectors tecnològics. La resta, un 5%, de contractacions corresponen a Bussiness Managers, Staff i Operacions.

Pel que fa al 2014, es preveu un creixement d’un 10%, mantenint la tendència dels dos últims anys, situant a Altran com a empresa tecnològica generadora de feina sostenible que aposta per la Innovació per seguir desenvolupant nous projectes.

Així mateix, la companyia ha posat en marxa Altran Campus Club, una iniciativa que impulsa activitats de employer branding en universitats, col·legis i institucions, creant un nexe de connexió entre treballadors i futurs professionals. La consultora, també utilitza les Xarxes Socials de referencia, Linkedin i Facebook, ja que permeten ampliar el camp d’acció i accedir a un major número de candidats i perfils, per projectes nacionals i internacionals.

Altran és la companyia més valorada pels estudiants i llicenciats en enginyeries segons el “Rànquing per Professionals” que desenvolupa la plataforma social espanyola Jobandtalent, en què la companyia lidera el Top 5 d’empreses en aquesta categoria.

Altran España, líder en innovación y consultoría de ingeniería de alta tecnología, ha visto incrementado su número de trabajadores un 19 % respecto a diciembre de 2011. A 1 de diciembre de este año la compañía cuenta con 2.507 personas trabajando, en cambio, a finales de 2011 contaba con 2.106 , por lo que ha habido un aumento de 401 profesionales más en sólo dos años.

En esta estrategia de crecimiento, Altran España apuesta por la atracción y retención del talento a través de una oferta laboral especializada y de alta cualificación orientada al desarrollo profesional. Asimismo, el perfil de los nuevos trabajadores es en un 95% de técnicos, incluyendo titulaciones de grado medio y superior , ingeniería y certificados de cualificación profesional de sectores tecnológicos . El resto, un 5%, de contrataciones corresponden a Bussiness Managers, Staff y Operaciones.

En cuanto al 2014, se prevé un crecimiento de un 10%, manteniendo la tendencia de los dos últimos años, situando a Altran como empresa tecnológica generadora de empleo sostenible que apuesta por la Innovación para seguir desarrollando nuevos proyectos.

Asimismo, la compañía ha puesto en marcha Altran Campus Club, una iniciativa que impulsa actividades de employer branding en universidades, colegios e instituciones, creando un nexo de conexión entre trabajadores y futuros profesionales. La consultora, también utiliza las redes sociales de referencia Linkedin y Facebook, ya que permiten ampliar el campo de acción y acceder a un mayor número de candidatos y perfiles para proyectos nacionales e internacionales .

Altran es la compañía más valorada por los estudiantes y licenciados en ingenierías según el “Ranking por Profesionales” que desarrolla la plataforma social española Jobandtalent, en el que la compañía lidera el Top 5 de empresas en dicha categoría.

About the author
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.