Els premis Best Pack Edition, son els únics premis dedicats al Marketing Alimentari , la principal fira d’alimentació europea i la més important del món.

Des de el proper 31 de març al 3 d’Abril al espai The Alimentaria Hub es celebrarà la 14ª edició dels premis Best Pack, on els assistents trobaran un punt d’interconnexió entre la innovació, el coneixement i les tendències per a la indústria alimentaria i els seus agents vinculats.

L’objectiu principal d’aquests premis es donar l’oportunitat als professionals del marketing i la comunicació comercial de mostrar els seus treballs a la indústria d’Alimentació i Begudes. Així mateix, aquesta edició compta amb un premi especial a la trajectòria d’empresa anunciant d’alimentació i begudes i l’atorgarà el Comitè organitzador de Best Pack.

S’entregaran premis d’Or, Plata i Bronze als tres millors i originals per cadascuna de les modalitats (Gràfica, Spot, Branding, Interactive, Shpper Marketing, Branded Content, PR, Media, Integrated.)

Los premios Best Pack Edition, son los únicos premios dedicados al Marketing Alimentario, la principal feria de alimentación europea y la más importante del mundo.

Desde el próximo 31 de marzo al 3 de Abril en el espacio The Alimentaria Hub se celebrará la 14 ª edición de los premios Best Pack, donde los asistentes encontrarán un punto de interconexión entre la innovación, el conocimiento y las tendencias para la industria alimentaria y sus agentes vinculados .

El objetivo principal de estos premios es dar la oportunidad a los profesionales del marketing y la comunicación comercial de mostrar sus trabajos a la industria de Alimentación y Bebidas. Asimismo, esta edición cuenta con un premio especial a la trayectoria de empresa anunciante de alimentación y bebidas y lo otorgará el Comité Organizador de Best Pack.

Se entregarán premios de Oro, Plata y Bronce a los tres mejores y originales para cada una de las modalidades (Gráfica, Spot, Branding, Interactive, Shpper Marketing, Branded Content , PR, Media, Integrated).

About the author
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.