Actualidad

Management Is Cool, una nova manera d’entendre la formació superior

La UPF Barcelona School of Management presenta la seva proposta educativa amb un programa de televisió produït pel Terrat, d’Andreu Buenafuente.

Ahir es va estrenar el nou programa a través de Youtube, titulat Management is Cool, en relació a la seva visió particular sobre el management, entès com un recurs essencial per al desenvolupament de qualsevol professió i no només vinculat al món de l’empresa o en les funcions directives.

La UPF Barcelona School of Management ha optat per explicar la seva proposta educativa i la seva manera d’entendre la formació superior amb un programa de televisió. Entrevistes, debats, concursos, música i humor en un magazine produït pel Terrat, d’Andreu Buenafuente, amb l’objectiu aprofitar el ‘infotainment’ (la mescla d’informació i entreteniment) per comunicar la seva manera d’entendre la formació.

En ell, s’aborden temes com la transformació digital i com internet i les noves tecnologies ens han canviat no només en aspectes com la comunicació, el treball o les noves professions sinó també en les formes d’adquirir coneixements i d’aprendre. Conscients d’això, la UPF Barcelona School of Management ha optat per avançar-se i ha començat ja a implementar un nou model educatiu basat en la personalització, el mentoring, l’aprenentatge basat en projectes i la interdisciplinaritat.

Entre jocs, música i gags, el programa avança i ens explica l’aposta de la UPF Barcelona School of Management pel storytelling, la gestió basada en evidències mitjançant l’anàlisi de dades (Big Data) i l’ètica i sostenibilitat com a pilars clau en la formació de qualsevol professional.

Management Is Cool és un programa de televisió professional, dirigit i produït pel Terrat, amb dos presentadors professionals, la periodista i col·laboradora de “Divendres” (Tv3) Ana Boadas i el cuiner televisiu Marc Ribas.

Veure el programa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Post relacionados