La Salle (Universitat Ramon Llull), centre universitari especialitzat en programes formatius d’Enginyeria, Arquitectura i Gestió Empresarial ofereixen oferta formativa de qualitat en programes de Marketing i Digital Business. Durant el pròxim període acadèmic tenen com a novetat els programes de e-Commerce  i de Digital Entrepreneurship, dos plans d’estudis especialitzats i pensats per les noves tendències del mercat.

PMD Postgrau en Marketing Digital: Aprèn a identificar les eines del marketing digital mes convenient pel sector de la teva empresa i desenvolupa un Pla de Marketing Digital.

MSMBSMàster in Social Media Branding & Strategy: Dissenya l’estratègia online d’una marca, crea, dinamiza i gestiona una comunitat de marca i la seva reputació.

BCMPostgrau en Brand Community Management: Aprèn a crear i gestionar els continguts d’una marca online, en xarxes com Facebook, Twitter, Foursquare.

MECOMMàster en e-Commerce: Dissenya, implanta i dirigeix una àrea de e-Commerce como unitat estratègica de negoci a la teva empresa.

PECOMPostgrau en e-Commerce.

MDEMàster in Digital Entrepreneurship: Si tens una bona idea i la vols dur a terme al món digital, aquest màster t’ajudarà mitjançant una formació pràctica, “Learning by doing”.

MCDEM Màster Universitari en Creació, Disseny i Ingeniería Multimèdia:  Afronta la creació de qualsevol producte o servei interactiu, aprèn a utilitzar la filosofia dels Serious Games: simuladors, instal·lacions, Edutainment, Advergaming, Exergames, marketing gamificat…

PUX Postgrau en Usabilitat, Accesibilitat i Experiència d’Usuari: Aprèn habilitats que ajuden a detectar elements que afecten a la motivació dels usuaris i així poder desenvolupar productes multimèdia.

PFDPostgrau en Fotografia Digital: Aprèn fotografia en camps tan diversos como el periodisme, la ingeniería, la arquitectura, el marketing o la publicitat i desenvolupa els teus coneixements de fotografia de manera autònoma.

Si estàs interessat en formar-te en qualsevol d’aquests programes, demana informació i prepara’t per començar durant els pròxims mesos de Setembre i Octubre.Fonts i imatge:
www.salleurl.edu

About the author
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.