PortAventura Business&Events i Port Aventura Convention Centre, des de finals del mes passat, compta amb una nova Directora Mice, Belén Madrid Tosina. La nova incorporació compta amb més de 22 anys d’experiència al sector, fins fa poc directora MICE al Palladium Hotel Group i, anteriorment com directora comercial a MeetBarceló i a Meliá Hotels desenvolupant diferents càrrecs directius.

Belén Madrid es Llicenciada en Turisme per l’Escola de Turisme de Madrid, també diploma en Gestió Comercial per l’Universitat de Alcalá de Henares y Màster en Hospitality Management a l’Universitat de Cornell, a Nova York. Va obtenir un premi al millor projecte de Direcció al Màster en Direcció i Gestió d’Hotels.

En aquesta nova etapa com a Directora MICE a Port Aventura Business&Events i Port Aventura Convention Centre, Belén Madrid s’encarregarà de dirigir l’àrea de negoci business de PortAventura

PortAventura Business & Events y PortAventura Convention Centre, desde finales del mes pasado, cuenta con una nueva Directora Mice, Belén Madrid Tosina. La nueva incorporación cuenta con más de 22 años de experiencia en el sector, hasta hace poco directora MICE en Palladium Hotel Group y anteriormente como directora comercial en MeetBarceló y Meliá Hoteles desarrollando diferentes cargos directivos.