Com cada any, es celebra l’entrega dels premis #ProductodelAño en la seva quinzena edició amb 91 productes nous que opten a ser elegits al Producte de l’Any 2015.

Durant el mes de setembre i octubre, 10.000 persones tindran l’oportunitat de valorar els productes a través d’un test de concepte i un test de producte realitzat per la consultora IRI.

El Comitè Deontològic del Gran Premi a la Innovació: El Producte de l’Any 2015 es va reunir a Barcelona per validar les candidatures de 91 nous productes inscrits al certamen en aquesta edició. El Comitè, òrgan encarregat de vetllar per la transparència, imparcialitat i estricte compliment del reglament del certamen, està format pels següents professionals de reconegut prestigi en l’àmbit acadèmic del màrqueting i la innovació, independents de les marques:

D. Eduard Prats – President (director general ESIC Campus Barcelona)
D. David Riu – Vocal (Professor a La Salle Business School i Consultor d’Estratègia, Màrqueting i Marques)
Josep Ramon Meseguer – Vocal (Director del Departament de Màrqueting d’ESIC Campus Barcelona)
Carlos Jordana – Vocal (Professor de Direcció de Màrqueting d’ESADE i soci director de Merk2)
D. Borja Martín – Vocal (Professor de Conducta del Consumidor, Consumer Insights i Sistemes d’Informació en Màrqueting a Esade. Soci i director general de Salvetti & Llombart)

Els productes candidats d’aquesta edició són llançaments realitzats en el mercat espanyol entre l’1 de març de 2013 i el proper 30 setembre 2014 pertanyents a 70 empreses diferents. En concret es tracta de 44 productes d’alimentació, 18 d’higiene i cosmètica, 18 de drogueria i basar i 10 de parafarmàcia que han quedat agrupats en 43 categories homogènies. En aquesta ocasió s’han creat categories noves per al certamen com Apps, Manicura, Ous, Cura de la Dentadura, Salut Sexual … Tots aquests productes participaran en la major enquesta sobre innovació en gran consum que es realitza a Espanya. L’estudi el durà a terme la consultora IRI, mitjançant un test de concepte on-line a més de 10.000 persones representatives de la població espanyola majors de 18 anys i un test de producte a 100 persones del target que valoraran criteris intrínsecs dels productes com gust, perfum, textura, envàs, practicitat, relació qualitat-preu…

Durant el mes de desembre es donaran a conèixer les candidatures premiades en cadascuna de les categories, que seran els guardonats com “Producte de l’Any 2015”, i podran utilitzar el logotip que els acredita com a tal durant tot l’any 2015 en qualsevol acció de comunicació.

Més info aquí

 

About the author
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.