Els Bancs d’Aliments i Danone han activat conjuntament una acció de sensibilització i mobilització amb l’objectiu d’incrementar les donacions i conscienciar a la població de la importància que té cada petita donació.

Ambdues entitats treballen des de fa 25 anys lluitant contra la gana, y des de 2010, la campanya aconsegueix  donar més de 10 milions d’unitats de producte i ajuda a múltiples iniciatives i àmbits de col·laboració.

Durant els pròxims 29 i 30 de novembre els Bancs d’Aliments organitzen “La Gran Recogida” a tota Espanya. La cooperació de Danone amb els Bancs, forma part dels programes de la companyia dins del Compromís Social Danone i es duen a terme durant tot l’any.

En aquesta campanya la Casa Danone a Barcelona, es converteix en un punt de recollida i també la plataforma Alimenta Sonrisas, on es promou la donació de 1 milió extra de producte Danone.

Així mateix, Danone juntament amb Smurfit Kappa, han donat més de 20.000 caixes per tal de que les persones puguin deixar les seves donacions en els més de 5.000 punts de recollida, mercats i supermercats, habilitats per tota Espanya, on els treballadors de la companyia participaran com a voluntaris.

A més a més, aquest es el primer any que la campanya s’ha dut a terme, també, a través de les Xarxes Socials amb els hashtags #yotambiencomparto y #llenalacaja, juntament amb un vídeo de conscienciació. Tot això, amb l’objectiu d’incrementar el número de donacions.

Aquest es el vídeo amb el que Danone i els Bancs d’Aliments volen transmetre als ciutadans la importància de cada petita aportació per alimentar somriures entre les persones que ho necessiten:

http://www.youtube.com/watch?v=Nd6kzGI8C7c

 

Los Bancos de Alimentos y Danone han activado conjuntamente una acción de sensibilización y movilización con el objetivo de incrementar las donaciones y concienciar a la población de la importancia que tiene cada pequeña donación.

Ambas entidades trabajan desde hace 25 años luchando contra el hambre, y desde 2010, la campaña consigue dar más de 10 millones de unidades de producto y ayuda a múltiples iniciativas y ámbitos de colaboración.

Durante los próximos 29 y 30 de noviembre los Bancos de Alimentos organizan “La Gran Recogida” en toda España. La cooperación de Danone con los Bancos, forma parte de los programas de la compañía dentro del Compromiso Social Danone y se llevan a cabo durante todo el año.

En esta campaña la Casa Danone en Barcelona, se convierte en un punto de recogida y también la plataforma Alimenta Sonrisas, donde se promueve la donación de 1 millón extra de producto Danone.

Asimismo, Danone junto con Smurfit Kappa, han dado más de 20.000 cajas para que las personas puedan dejar sus donaciones en los más de 5.000 puntos de recogida, mercados y supermercados, habilidades para toda España , donde los trabajadores de la compañía participarán como voluntarios.

Además, este es el primer año que la campaña se ha llevado a cabo, también, a través de las Redes Sociales con los hashtags #yotambiencomparto y #llenalacaja, junto con un video de concienciación. Todo ello, con el objetivo de incrementar el número de donaciones.

Este es el video con el que Danone y los Bancos de Alimentos quieren transmitir a los ciudadanos la importancia de cada pequeña aportación para alimentar sonrisas entre las personas que lo necesitan:

 http://www.youtube.com/watch?v=Nd6kzGI8C7c

 

About the author
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.