Els dies 12 y 13 de març torna l’E-Show Barcelona amb la seva desena edició per presentar les últimes solucions en tecnologia i serveis, les estratègies més innovadores , així com la possibilitat de fer networking amb grans professionals.

E – Show celebra edicions a Madrid, Lisboa, Són Paulo, Bogotà, Lima, Mèxic DF i Barcelona, i es considera la major fira internacional dedicada al comerç electrònic, Màrqueting Online, Social Media, Mobile, Hosting & Cloud compunting i Digital Signage de la Península Ibèrica i LATAM. Així mateix, és un referent de reunió de proveïdors líders i els principals clients del sector.

La fira obrirà les seves portes el proper dimecres 12 de març al Pavelló 1 de la Fira de Barcelona (recinte Montjuïc ) i comptarà amb 120 expositors internacionals, 14.000 visitants i més de 300 ponències, workshops i taules rodones.

Si ets soci del Club Màrqueting Barcelona la teva entrada serà gratuïta, fes la teva inscripció aquí amb el codi promocional que rebràs un cop et possis en contacte a institucional@cmb.cat.

El próximo 12-13 de marzo vuelve el E-Show Barcelona con su décima edición para presentar las últimas soluciones en tecnología y servicios, las estrategias más innovadoras, así como la posibilidad de hacer networking con grandes profesionales.

E-Show celebra ediciones en Madrid, Lisboa, São Paulo, Bogotá, Lima, México D.F. y Barcelona, y se considera la mayor feria internacional dedicada al Ecommerce, Marketing Online, Social Media, Mobile, Hosting & Cloud Compunting y Digital Signage de la Península Ibérica y LATAM. Además, es un referente de reunión de proveedores líderes y los principales clientes del sector.

La feria abrirá sus puertas el póximo miércoles 12 de marzo en el Pabellón 1 de la Fira de Barcelona (recinto Montjuic) y contará con 120 expositores internacionales, 14.000 visitantes y más de 300 ponencias, workshops y mesas redondas.

Si eres socio del Club Marketing Barcelona tu entrada será gratuïta, haz tu inscripción aquí con el código promocional que recibirás una vez te pongas en contacto con nosotros a través del correo institucional@cmb.cat.

About the author
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.