OMExpo, la fira de Marketing Digital, celebra el congrés OMWeek a Barcelona durant 5 dies, del 25 al 29 novembre a l’edifici del World Trade Center.

Per aquest congrés es donaran cita reconeguts ponents internacionals, gurus i experts en cadascuna de les categories a tractar juntament amb ponents nacionals de les principals companyies del nostre país per compartir amb un públic 100% professional les tendències i novetats del Mercat. Cada dia s’abordarà una temàtica o categoria específica del Marketing Online, Mobile, Search, Performance, Social Media i E -commerce.

OMExpo, compta amb una experiència de 9 anys i també s’han organitzat congressos en diferents ciutats del món com Madrid, Sant Pau o Lisboa però mai amb aquest format innovador i amb aquestes dimensions, l’especialització per temàtiques, i el caràcter internacional que té OMWeek .

Si estàs interessat en assistir omple el següent formulari i podràs obtenir un codi promocional amb el qual aconseguiràs les teves entrades gratis.

PROGRAMACIÓ:

OMExpo, la feria de Marketing Digital, celebra el congreso OMWeek en Barcelona durante 5 días, del 25 al 29 noviembre en el edificio del World Trade Center.

Para este congreso se darán cita  reconocidos ponentes internacionales, gurús y expertos en cada una de las categorías a tratar junto con ponentes nacionales de las principales compañías de nuestro país para compartir con un público 100% profesional las tendencias y novedades del Mercado. Cada día se abordará una temática o categoría específica del Marketing Online; Mobile, Search, Performance, Social Media y E-commerce.

OMExpo, cuenta con una experiencia ya de 9 años y también se han organizado congresos en diferentes ciudades del mundo como Madrid, San Pablo o Lisboa pero nunca con este formato innovador y con las dimensiones, la especialización por temáticas, y el carácter internacional que tiene OMWeek.

Si estás interesado en asistir a los rellena el siguiente formulario y podrás obtener un código promocional con el que conseguirás tus entradas gratis.

PROGRAMACIÓN:

About the author
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.