Actualidad

III IPA Awards: Premiaran les millors propostes de packaging i PLV del mercat

Els propers 23 i 24 de novembre se celebraran els Packaging Innovations Madrid, on s’han convocat una vegada més els premis IPA (Inspirational Packaging Awards), patrocinats per Deprosa, en la seva tercera edició.

El termini d’inscripció ja està obert, i finalitza el 30 d’octubre, per a aquells que vulguin participar, que podran presentar tots els treballs de packaging i PLV (Publicitat en el lloc de venda) realitzats durente 2015 i 2016. A la pàgina web www.ipaawards.com es poden consultar les bases i requisits de la participació a més de procedir al registre de les candidatures.

Les categories disponibles en aquesta edició:

• IPA AWARD A la INNOVACIÓ EN ENVÀS DE BEGUDES: Premi a l’envàs de begudes més innovador per la seva usabilidad, aplicació de materials o el disseny dels quals tingui major força de branding

• IPA AWARD A la INNOVACIÓ EN ENVÀS D’ALIMENTACIÓ: Premi a l’envàs d’alimentació més innovador per la seva usabilidad, aplicació de materials o el disseny dels quals tingui major força de branding

• IPA AWARD A la INNOVACIÓ EN ENVÀS DE PERFUMERIA / COSMÈTICA: Premi a l’envàs de perfumeria / cosmètica més innovador per la seva usabilidad, aplicació de materials o el disseny dels quals tingui major força de branding.

• IPA AWARD A la INNOVACIÓ EN ENVÀS en categoria MISCELANEA: Premi a l’envàs de productes aliens als sectors d’alimentació, begudes, perfumeria i cosmètica més innovador per la seva usabilidad, aplicació de materials o el disseny dels quals tingui major força de branding.

• IPA AWARD A la INNOVACIÓ EN ETIQUETES / SLEEVES: Premi a l’etiqueta més innovadora, per la seva tecnologia aplicada o per la seva millor pràctica empresarial, aconseguint un millor poscionamiento i reconomiento de marca.

• IPA AWARD A la INNOVACIÓ EN PLV: per la seva força de branding, facilitat d’ús i transport.

• IPA AWARD A la SOSTENIBILITAT: Premi al material, maquinària, embalatge, envàs o etiqueta que acrediti la seva innovació en matèria de sostenibilitat.

• IPA AWARD ESPECIAL DERPROSA: Premi a la millor aplicació d’un laminat Derprosa en un envàs.

Jurado compost per:

Vicenç Marco, CEO i director creatiu de Vicenç Marco Brand Design
Lorena Torres, Art Director de News Packaging
Antonio Monsalve, Marketing Manager de ITENE
Sergio Giménez, responsable de Packaging i Packaging Business de AIMPLAS
LluÍs Torra, presidente del Club Marketing Barcelona
Leyre Gutierrez, directora de Packaging de Imaginarium.

Els guanyadors s’anunciaran en una cerimònia que se celebrarà el dia 24 de novembre, en el transcurs del saló Packaging Innovations Madrid, on s’exposaran les obres guanyadores.

Per als socis del Club Marketing Barcelona hi ha un codi descompte del 40% sobre el preu d’inscripció. Sol·licita-ho en info@cmb.cat o trucant al 934880128.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Post relacionados